SHOARMA GRILLROOM PIZZERIA WOUW

SHOARMA GRILLROOM PIZZERIA WOUW Grillroom- Döner- Shoarma- Pizzaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 336 beoordelingen
6 apr 2020 om 14:12 Exacte bezorgtijd weet ik niet meer. Tevreden over alles.
9 mrt 2020 om 12:39 Pizza was koud. Sate menu met 6 stokjes ate besteld en kregen maar 3 stokjes sate . Alle gerechten zonder groente besteld en zat er toch groente op broodjes en menu erg jammer dit. Zonde van het geld.
22 feb 2020 om 22:01 Wij hadden besteld bij Shoarma Wouw, kregen eten van shoarma Roosendaal. Pizza bodem standaard, niet zoals we gewend zijn vanuit wouw. Eten aan de lauwe kant en 2 botjes in de shoarma. Zolang Wouw niet open is voor ons geen bestelling meer.
2 feb 2020 om 10:22 Wij hebben de bestelling geplaatst bij shoarma wouw en krijgen het eten van shoarma de Markt uit Roosendaal. De Döner was aan de droge kant. Extra aanpassing die gemeld waren bij opmerkingen zijn netjes uitgevoerd
1 feb 2020 om 21:12 Ik had 's middags besteld voor 's avonds, Het werd op tijd geleverd, nog lekker warm en de pizza's waren heerlijk
26 jan 2020 om 21:43 Ik snap dat het op zondag drukker is, maar zorg dan voor meer personeel. Friet ijs koud niet te eten. Normaal geen klachten
26 jan 2020 om 19:30 Prima eten
19 jan 2020 om 21:58 16:55 besteld en keurig op de afgersproken tijd om 17:45 geleverd.
6 jan 2020 om 20:40 Zeer snel bezorgd, eten was fris en lekker. Opmerking: GEEN. Enorm lekker gepeuzeld.
23 dec 2019 om 20:10 Super broodje is 1 pita, bezorging was razendsnel (20-30 minuten na bestellen ongeveer). Eten was okay.
22 dec 2019 om 21:28 Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd